Muizenhuis Leenderstrijp

Muizenhuis Leenderstrijp

Onze winkel is een officieel verkooppunt van de populaire boeken en knutselspullen van Het Muizenhuis, bedacht door Karina Schaapman. Het is de enige plek in Eindhoven en omgeving waar je het Muizenhuis in het echt kunt bewonderen.

Muizenhuis Sam en Julia te zien in Leenderstrijp, regio Eindhoven.
Ons muizenhuis in de etalage van onze winkel.

Kom kijken hoe ons Muizenhuis vordert

Ons muizenhuis heeft een plekje gekregen in de etalage van onze ruim 100 jaar oude kruidenierswinkel in Leenderstrijp. Zo kun je altijd zien hoe het vordert. We bouwen voor Sam en Julia niet alleen een huis met slaapkamer, badkamer en keuken, maar ook een school en een winkeltje. Dat is een knipoog naar de geschiedenis van onze winkel, Coop Sint Jan.

Het begin is gemaakt! Elk vrij uurtje knutselen we verder aan ons Muizenhuis.

Creatief met restproducten

Het Muizenhuis is een heerlijke manier om creatief bezig te zijn. Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven. Met alleen het basispakket kun je al uren heerlijk knutselen. Richt jouw muizenhuis in en kleed het aan met spullen die je nog hebt liggen, zoals theelichtjes, knoopjes en andere restproducten. Zo bouw jij je eigen muizenwereld die je steeds verder kunt uitbreiden.

We verkopen diverse sets, boeken en muizen.

Bouw je eigen muizenwereld

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de boeken en bouwpakketten van het Muizenhuis. En voor de muizen zelf! Sam en Julia staan al op je te wachten.

Wij zijn helemaal verknocht aan de muizenwereld en zouden het leuk vinden als je met ons meedoet. We hebben alles wat jij nodig hebt om direct thuis aan de slag te gaan. Maar pas wel op, het is verslavend leuk!

Kom je snel een keertje op muizenvisite?

Alles wat je nodig hebt om je eigen Muizenhuis te maken.
Alles wat jij nodig hebt om je eigen Muizenhuis te maken.