Kerstpakketten

Kerstpakketten

Originele kerstpakketten en relatiegeschenken

Wilt u uw relaties verrassen met een mooi kerstpakket? Of bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij stellen naar wens een pakket voor u samen, gevuld met originele spulletjes en heerlijke streekproducten uit onze winkel. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Voor elk budget, in elke oplage

Kerstpakketten zijn er in elke gewenste soort en maat. Ook met een klein budget kunnen wij uit de voeten. Heeft u maar één of enkele pakketten nodig? Geen probleem natuurlijk! Maar ook voor grotere oplagen zijn wij u graag van dienst.

Voorbeelden van kerstpakketten

Deze voorbeelden geven u een indruk van wat er mogelijk is, niet alle getoonde producten zijn nog leverbaar. Wij stemmen de inhoud af op uw wensen en de beschikbaarheid van de producten. Zoekt u iets bijzonders? Wij gaan met plezier voor u op zoek!

Naar uw eigen wens

Misschien heeft u al een idee wat er in uw kerstpakket moet zitten. Maar het kan ook zijn dat u nog op zoek bent naar inspiratie. In beide gevallen denken wij graag met u mee om, binnen uw budget, een mooi en aansprekend pakket samen te stellen. En natuurlijk pakken we het feestelijk voor u in, zodat u goed voor de dag komt bij uw relaties.

Wij denken graag even mee

Wilt u weten hoe uw kerstpakket of relatiegeschenk eruit zou kunnen zien? Informeer naar de mogelijkheden: 040-7602113.