Over ons

Over ons

De 11e kruidenier van Coop Sint Jan

Sinds 2 april 2017 sta ik achter de toonbank van Coop Sint Jan. Daarmee ben ik de 11kruidenier van deze bijzondere dorpswinkel. En daar ben ik trots op. Met een achtergrond als banketbakker en bloemist haal ik hier mijn hart op.

Winkelteam

Zelf ben ik vrijwel dagelijks in de winkel te vinden, maar twee dagen laat ik het over aan onze vaste kracht. Verder krijg ik hulp van mijn man Eric, die de administratieve zaken regelt. Samen met onze zoon Stan heeft hij bovendien het winkelinterieur getimmerd. Ook onze dochter Evi helpt soms een handje mee.

Assortiment

Van oudsher is Coop Sint Jan een kruidenierswinkel en dat houden wij graag in stand. Ons assortiment bestaat uit kruidenierswaren en streekproducten, aangevuld met bloemen, cadeautjes en souvenirs. Je kunt bij ons terecht voor verse broodjes of een lunchpakketje voor onderweg. Voor de winkel staat een bankje waar fietsers en wandelaars even kunnen uitrusten. Speciaal voor hen hebben we ook een gastentoilet. Kortom: voor ieder wat wils!

De deur staat altijd open

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel. Natuurlijk vinden we het fijn als je boodschappen komt doen, maar voor alleen een praatje ben je net zo welkom. Ons assortiment wisselt regelmatig en we horen graag wat je ervan vindt. Dus ben je nieuwsgierig of heb je vragen of suggesties? Kom langs, je bent welkom!

Groetjes,
Wilma van der Linden, kruidenier

TIP: Lees hier onze nieuwsbrief.